Se amesteca toate ingredientele si se plamadeste bine. Se formeaza 6 foi. Se coc intr-o tigaie pentru clatite, acoperita, in doar jumatate de lingura
Se amesteca toate ingredientele si se plamadeste bine. Se formeaza 6 foi. Se coc intr-o tigaie pentru clatite, acoperita, in doar jumatate de lingura de ulei. Dupa ce intorc foaia pe partea cealalta, pun din nou capacul pe tigaie. Daca e nevoie, torn 2-3 linguri de apa sub foaie si o las pe foc pana se absoarbe toata apa. Se rumeneste putin si se serveste cu muraturi. Nu se serveste cu garnitura, nici cu paine, ci cu multa salata sau muratura.
Alte retete cu pui recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii