Pentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mici. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala iar.
Pentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mici. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala iar. Cand se foloseste paine alba, aceasta se inmoaie in apa si apoi se scurge bine. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie bucati mici. Faina se cerne. Carnea, ceapa si usturoiul se toaca cu masina. Compozitia obtinuta se amesteca cu ou, cartofi rasi sau paine, patrunjel verde, sare si piper, pana se omogenizeaza. Se modeleaza chiftele de forma rotunda, aplatizate, folosind faina. Se rumenesc in untura sau ulei.
Chiftelele din carne de porc se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii