Chiftele marinate este o reteta care se prepara destul de usor si care este foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta mancare este nevoie de: carne de vita, ceapa, usturoi, taitei.
Chiftele marinate si aromate cu oregano se prepara astfel: se amesteca ceapa, carnea tocata, usturoiul, oregano si jumatate din parmezan si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se modeleaza chiftelute cat mai mici care se prajesc in ulei, la foc potrivit timp de 10 minute. Se adauga peste sosul de rosii, foaia de dafin, 1 lingurita de cimbru si 100 ml de apa. Se lasa totul la foc potrivit timp de 10 minute. Separat, se fierb taiteii si se scurg bine de apa dupa care se impart in farfurii. Peste taiteii astfel impartiti se toarna chiftelutele cu sos si se presara parmezanul ramas pe deasupra. Se serveste cald.
Alte retete culinare recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii