Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin.
Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin. Cand se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa si se stoarce bine. Carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Oul se spala sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste cu apa clocotita si otet si se taie marunt. Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu cartofii rasi fin sau painea stoarsa, ou, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper. Se modeleaza chiftelute folosind faina, se pun in tava unsa cu ulei sau untura si se introduc la cuptor. Cand sunt gata se toarna apa peste ele si se continua fierberea. La sfarsit se adauga vinul alb si tarhonul.
Chiftelutele cu tarhon se servesc calde, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii