Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin.
Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin. Cand se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa si se stoarce bine. Carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Oul se spala sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste cu apa clocotita si otet si se taie marunt. Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu cartofii rasi fin sau painea stoarsa, ou, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper. Se modeleaza chiftelute folosind faina, se pun in tava unsa cu ulei sau untura si se introduc la cuptor. Cand sunt gata se toarna apa peste ele si se continua fierberea. La sfarsit se adauga vinul alb si tarhonul.
Chiftelutele cu tarhon se servesc calde, cu patrunjel verde deasupra.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereÎn Postul Mare, când urzicile, abia apărute sunt fragede și bune, este bine să facem măcar o dată și un...
Bors de fasole, cu urzici
Comentarii