Chiftelutele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa a clasicelor chiftele. Puteti servi chiftelutele alaturi de o salata de cruditati sau garnitura preferata.
Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița).
Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle.
Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, in tava tapetată cu hârtie de copt.
Reţeta românească "Chifteluțe la cuptor" a fost oferită şi preparată de Symphony Romanian Fusion şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific românesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, București.
Chiftelutele la cuptor se servesc in sos marinat sau alaturi de briose cu legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii