Chifteluţe picante

Chifteluţele acestea picante sunt dedicate celor cărora le plac picanteriile şi ştiu că iuţeala poate fi stinsă cu un pahar cu bere rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Chifteluţe picante

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • frunze verzi de telina
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Dovlecelul si morcovii se rad, apoi se framanta cu sare si se lasa la scurs. Se storc bine, apoi se amesteca cu oul, usturoiul, ardeiul si frunzele de telina tocate marunt. Se adauga piper si cimbru dupa gust. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.


Chiftelutele picante se servesc reci sau calde.

Reteta de chiftelute picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori