Ciocanele de pui cu lamaie si paprica

Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele
  • o lamaie mica
  • o lingura de paprica (boia dulce sau iute)
  • o lingurita de oregano
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.

Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.

Ciocanelele de pui cu lamaie si paprica se pot servi cu cartofi, orez, salate etc.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc