Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.
Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.
Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.
Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.
Ciocanelele de pui cu lamaie si paprica se pot servi cu cartofi, orez, salate etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii