Ciocanelele la tava sunt o mancare cu carne rapida si delicioasa. Ne salveaza atunci cand nu avem timp de stat pe langa aragaz deoarece nu sunt pretentioase, sunt delicioase si ne incalzesc bucataria :).
Se spala ciocanelele, se ung cu ulei sau unt, se sareaza, se asaza in tava. Se curata telina, se taie in felii. Se spala si se curata morcovii, se taie in felii. Se adauga legumele tocate peste ciocanele, in tava. Se adauga apa cat sa acopere ciocanelele, se mai poate condimenta.
Se preincalzeste cuptorul, dupa care se introduce tava in cuptor, unde va sta circa 1 ora la foc mediu. La final, se adauga putina verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Ciocanelele de pui la tava se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei Delicioase
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii