Ciocanelele la tava sunt o mancare cu carne rapida si delicioasa. Ne salveaza atunci cand nu avem timp de stat pe langa aragaz deoarece nu sunt pretentioase, sunt delicioase si ne incalzesc bucataria :).
Se spala ciocanelele, se ung cu ulei sau unt, se sareaza, se asaza in tava. Se curata telina, se taie in felii. Se spala si se curata morcovii, se taie in felii. Se adauga legumele tocate peste ciocanele, in tava. Se adauga apa cat sa acopere ciocanelele, se mai poate condimenta.
Se preincalzeste cuptorul, dupa care se introduce tava in cuptor, unde va sta circa 1 ora la foc mediu. La final, se adauga putina verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Ciocanelele de pui la tava se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei Delicioase
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii