• ungeti bine ciolanul cu ulei de masline si asezonati-l cu amestec Texas Barbecue• vidati-l cu ajutorul aparatului de
• ungeti bine ciolanul cu ulei de masline si asezonati-l cu amestec Texas Barbecue
• vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver si introduceti-l in aparatul de gatire in vid de SousVide Supreme Demi Black incalzit in prealabil la 70 grade, peste noapte, pentru 15 ore
• spalati bine orezul si lasati-l la scurs
• caliti-l in tigaie cu 30 ml ulei de floarea-soarelui si adaugati cele 3 pahare de stock de legume/apa si puneti capacul
• orezul Basmati si salbatic prefiert are nevoie de cca 13 – 15 minute sa se gateasca corect
• separat, intr-o tigaie distincta caliti fideaua (zdrobita) pana cand capata o culoare maroniu inchisa
• odata ce a ajuns la aceasta culoare, acoperiti-o cu apa si lasati-o sa fiarba, asezonand cu sare si piper dupa gust
• cu 4 minute inainte de final adaugati lintea
• inainte de a lua orezul de pe foc, adaugati si fideaua si amestecati bine – asezonati totul dupa gust
• scoateti ciolanul din punga si asezati-l intr-o tava, pe o hartie de copt
• ungeti-l bine cu miere si introduceti-l in cuptorul incins in prealabil cu rezistenta de grill pornita, pentru a-l gratina
• va veti bucura de o carne care cade singura de pe os si un sorici crocant, dulce si lipicios - serviti aceasta minunatie de carne cu garnitura pe care ati pregatit-o mai devreme.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii