Ciolan cu cartofi

Se taie cartofii in 8 si se prajesc in Teflon, in cuptor. Se taie ceapa in jumatati de rondele si o presaram peste cartofi. Saram carnea de pe ciolan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 ciolane
  • 1
  • 5 kg cartofi
  • 300 ml apa
  • sare
  • piper macinat
  • usturoi
  • maiorana
  • busuioc
  • 4 cepe rosii

Mod de preparare

Se taie cartofii in 8 si se prajesc in Teflon, in cuptor. Se taie ceapa in jumatati de rondele si o presaram peste cartofi. Saram carnea de pe ciolan, ungem cu usturoi, dupa gust, presaram piper, maiorana si busuioc, il punem cu partea condimentata in sus, peste cartofi si ceapa si punem sare, piper, maiorana si busuioc. Ceapa ramasa, taiata o presaram peste ciolan. Punem apa. Acoperim cu folie, apoi prajim la foc mediu, timp de o ora si intetim focul si mai prajim 1/2 de ora , apoi inlaturam folia si prajim la iute inca 1/2 de ora, pana se inroseste ciolanul.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc