Se curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei. Intre timp, se taie in cu
Se curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei.
Intre timp, se taie in cubulete marunte, sunca si ceapa, patrunjelul se toaca marunt si se zdorbeste usturoiul. Se pune ciolanul la fiert in apa rece si se sareaza dupa ce s-a fiert. In timp ce se fierbe ciolanul, se pune ceapa la prajit in ulei, se adauga ciupercile si se prajesc in continuare, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul si se lasa sa fiarba pana devin moi. Se adauga la compozitie, sunca si usturoiul zdrobit, se amesteca, se toarna mustul, se adauga smantana si se lasa la fiert. Cand s-a fiert ciolanul, se lasa la racit, se indeparteaza ata cu care a fost legat si se taie felii. Se pune ciolanul taiat felii in vas jena, se toarna peste el amestecul de ciuperci si se pune in cuptor preincalzit sa se prajeasca.
Alte retete carne recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii