Ciolan in coca cu bere

e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ciolan (crud)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 200 ml bere
  • 4 linguri faina (fina)
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

e curata bine ciolanul, se spala.

Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se raceste.

Preparare:

Usturoiul se curata si se zdrobeste. Carnea se taie in fasii de 2 cm.

Oul se bate spuma cu berea, se adauga faina, putina sare si usturoiul. Se obtine o compozitie densa de placinte. Daca nu este suficient de densa, se mai adauga putina faina.

Carnea taiata felii se da prin aluat si se rumeneste in ulei incins si abundent.

Carnea se scoate pe prosop de hartie ca sa absoarba excedentul de ulei si sa ramana calda.
Alte retete mancare recomandate

Ciorba radauteana

Mazare cu smantana

Tocanita mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori