e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40
e curata bine ciolanul, se spala.
Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se raceste.
Preparare:
Usturoiul se curata si se zdrobeste. Carnea se taie in fasii de 2 cm.
Oul se bate spuma cu berea, se adauga faina, putina sare si usturoiul. Se obtine o compozitie densa de placinte. Daca nu este suficient de densa, se mai adauga putina faina.
Carnea taiata felii se da prin aluat si se rumeneste in ulei incins si abundent.
Carnea se scoate pe prosop de hartie ca sa absoarba excedentul de ulei si sa ramana calda.
Alte retete mancare recomandate
Ciorba radauteana
Mazare cu smantana
Tocanita mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii