e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40
e curata bine ciolanul, se spala.
Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se raceste.
Preparare:
Usturoiul se curata si se zdrobeste. Carnea se taie in fasii de 2 cm.
Oul se bate spuma cu berea, se adauga faina, putina sare si usturoiul. Se obtine o compozitie densa de placinte. Daca nu este suficient de densa, se mai adauga putina faina.
Carnea taiata felii se da prin aluat si se rumeneste in ulei incins si abundent.
Carnea se scoate pe prosop de hartie ca sa absoarba excedentul de ulei si sa ramana calda.
Alte retete mancare recomandate
Ciorba radauteana
Mazare cu smantana
Tocanita mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii