Ciulama de pui

Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga car

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4-6 persoane
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 3-4 jumatati de piept de pui
  • apa cit sa acopere bine carnea
  • 4-5 linguri smintina
  • 1-2 linguri faina amestecata cu lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga carnea de pui si oasele si se calesc putin pina ce carnea isi pierde culoarea roz. Se acopera bine cu apa si se lasa la fiert, pina carnea este complet fiarta (daca mai este nevoie se mai adauga cite putina apa). Cind carnea este fiarta se adauga simntina si faina diluata cu apa sau lapte. Se mai da citeva clocote (pina sa ingroasa). Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi cu "paste cu usturoi", sau cu cartofi piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori