Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa
Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa sa fiarba acoperit pina este gata, iar ceapa se arunca. Separat se prajeste faina in untura fara insa sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, amestecind repede sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste bucatile de carne. Se mai lasa sa deau un clocot. Ciulamaua este mai gustoasa daca se adauga in sos o cescuta de lapte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii