Ciuperci cu carne de porc si vin alb

Pentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 500 g/250 g
  • piept de porc cu os - 500 g
  • ulei - 50 ml
  • vin alb - 50 ml
  • apa (sos brun) - 550 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece) si se taie lame. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 25 ml ulei cu 25 ml apa. Se adauga peste carne, impreuna cu sare, piper si vin; se mai fierb 5 minute.

Ciupercile cu carne de porc si vin alb se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori