Clatite gustoase cu carne de vita

Clatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceasta reteta de clatite aveti nevoie de oua, faina, ulei, bacon, ceapa si carne tocata de vita.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul de clatite se face din:
  • 400 g faina
  • 500 ml apa minerala sau
  • lapte
  • patru oua
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • Umplutura se face din:
  • 150 g bacon
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g carne de vita tocata
  • sare
  • piper si
  • un varf de cutit de Secretul Gustului.

Mod de preparare

Clatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceaste clatite din lapte, ou, faina si condimente se face un aluat de clatite, care se coc in tava rotunda si se umplu cu o pasta din carne. Se da carnea prin masina, apoi se caleste cu ceapa, iar dupa ce s-a racit, se mai da o data prin masina si se amesteca cu ouale, smantana si condimentele, dupa care se umplu clatitele si se dau la cuptor.
Aluatul de clatite se face din 400 g faina, 500 ml apa minerala sau lapte, patru oua, sare, piper, 4 linguri de ulei, iar umplutura se face din 150 g bacon, o ceapa, 2 catei de usturoi, 250 g carne de vita tocata, sare, piper si un varf de cutit de Secretul Gustului.


Clatitele gustoase cu carne de vita se servesc calde, cu ketchup sau cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori