Clatite cu carne de pasare

Clatitele cu carne de pasare este o mancare cu carne delicioasa si se pot servi ca si aperitiv. Puiul fiert si dat prin masina se amesteca si cu celelalte ingrediente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piept de pui
  • o ceapa calita si tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana pentru ornat
  • sare
  • piper
  • Secretul Gustului
  • 2 catei de usturoi tocati marunt

Mod de preparare

Clatitele cu carne de pasare este o mancare cu carne delicioasa si se pot servi ca si aperitiv. Puiul fiert si dat prin masina se amesteca si cu celelalte ingrediente pana se face o pasta omogena cu care umplem clatitele. Le impachetam si le punem intr-un vas yena pe care il dam la cuptor, timp de jumatate de ora.


Dupa ce s-au patruns, clatitele cu carne de pasare le decoram cu smantana si rosii cu verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci