Clatite cu ficatei de pui

Clatite cu ficatei de pui este un aperitiv minunat! Clatitele umplute aperitiv nu sunt deloc greu de preparat dar sunt delicioase!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu ficatei de pui

Ingrediente

  • 5 clatite
  • 2 cepe
  • 700 g ficat
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smantana

Mod de preparare

Ficateii ii spalam, curatam daca este nevoie, ii punem intr-o oala cu apa si ii punem pe foc sa fiarba cateva clocote, spumam de cate ori este nevoie,
Scurgem de apa, lasam sa se raceasca dupa care ii taiem bucati.
Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adaugam ceapa tocata marunt, dupa ce s-a calit putin adagam bucatile de ficat, lasam sa se caleasca putin cu ceapa,
Adaugam vinul, potrivim de sare si piper dupa gust, lasam sa fiara pana scade.

La final adaugam patrunjelul verde tocat si smantana, mai lasam cca 2 min pe foc dupa care lasam sa se raceasca putin.
Pe fiecare clatita in mijloc adaugam din compozitie si rulam cat mai strans,
Le asezam in tava unsa cu unt,deasupra adaugam cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste putin,

Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.


Servim clatitele umplute cu ficatei calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori