Clatite mexicane

Se face aluatul de clatite amestecand laptele cu oua si faina. Apoi se coc clatitele. Umplutura: Se prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei, se adauga

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata
  • 2 cepe
  • piper
  • boia iute
  • marar sau patrunjel
  • usturoi
  • ardei iute
  • ulei
  • pasta de rosii
  • sare
  • faina
  • lapte
  • oua

Mod de preparare

Se face aluatul de clatite amestecand laptele cu oua si faina. Apoi se coc clatitele.

Umplutura: Se prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei, se adauga boia iute aproximativ jumatate de lingurita, piper, sare. Cand s-a prajit se amesteca cu verdeata si 2 oua. Se umplu clatitele cu aceasta compozitie.

Sosul: se mixeaza ceapa impreuna cu 4 catei de usturoi, piper, sare, boia iute (cat considerati de cuvinta), pasta de rosii si putina verdeata.

Se aseaza clatitele intr-o tava unsa cu ulei, se stropesc cu sosul de mai sus si se introduc in cuptor pentru aproximativ 10 min.


Se servesc cu smantana si patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci