Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca cu o ceapa tocata fin si cu usturoi, apoi se caleste amestecul in ulei. Se ia cratita de pe foc atu
Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca cu o ceapa tocata fin si cu usturoi, apoi se caleste amestecul in ulei. Se ia cratita de pe foc atunci cand amestecul s-a rumenit, apoi se amesteca cu un ou intreg si
se omogenizeaza. Se umplu clatitele cu amestecul obtinut, se pun intr-o forma unsa si se tin in cuptorul cald, o jumatate de ora.
Se scot si se servesc fierbinti, alaturi de castraveti in otet sau legume de sezon intregi.
Alte retete carne recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii