Se spala carnea, se fragezeste putin si se presara cu sare. Se curata si se spala legumele. Bostanul se taie felii subtiri, dupa care fasii inguste.
Se spala carnea, se fragezeste putin si se presara cu sare. Se curata si se spala legumele. Bostanul se taie felii subtiri, dupa care fasii inguste. Prazul si ardeiul se tai fasii de aprox. 2 cm. Feliile de carne se presara cu piper si ghimbir macinat, dupa care se prajesc in 2 linguri de ulei incins, pe ambele parti cate 5 minute. Se scot feliile de carne din tigaie si se spun intr-un alt vas, cu capac si se pastreaza intr-un loc cald. Se toarna restul de ulei in tigaie si se calesc legumele,si, desigur, bostanul, la foc mare, timp de 3 minute. Se adauga usturoiul zdrobit, arpagicul maruntit, sosul de soia si chilli, si, la foc mediu, se mai prajeste 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Carnea se serveste cu aceasta tocana.
Alte retete recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii