Se curata cocosul, apoi se taie in bucati potrivite. Separat, se curata legumele si se taie cubulete. Se pun toate intr-un castron, se adauga telina
Se curata cocosul, apoi se taie in bucati potrivite. Separat, se curata legumele si se taie cubulete. Se pun toate intr-un castron, se adauga telina tocata marunt, usturoiul tocat, foile de dafin, cimbrul si 1 lingurita de piper boabe. Se toarna in castron si vinul, se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la frigider pentru 24 de ore. Se taie pieptul de porc in felii de 5 mm grosime si se pun la rumenit in untura. Se scot pe o farfurie, iar in untura ramasa se prajesc bucatile de carne de cocos marinate. Se adauga coniacul si se da foc. Dupa ce s-a evaporat alcoolul, se adauga legumele si marinata. Se acopera cu un capac si se fierbe totul inabusit 60 de minute. Se scot apoi bucatile de carne si legumele pe un platou si se patreaza la cald. Zeama ramasa se strecoara, se adauga untul si faina, amestecata cu putina apa si se fierbe sosul pana incepe sa se ingroase.
Bucatile de carne se servesc impreuna cu garnitura de legume, feliute de piept de porc prajite, stropit totul cu sos.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii