Pentru conopida cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Conopida se curata de frunze si cotoare, se desface in bucatele.
Pentru conopida cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Conopida se curata de frunze si cotoare, se desface in bucatele, se spala, se tine in apa cu sare 10 minute, dupa care se fierbe. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Morcovii si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza si se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga morcovi, patrunjel radacina si se continua inabusirea. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml apa rece, cuburile MAGGI si cantitatea de apa necesara fierberii (1 l). Se fierbe cca 20 minute si se strecoara peste carne; procesul se continua pana ce carnea este fiarta, se adauga conopida, rosii, sare si se mai fierbe 10 minute.
Conopida cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseSe curata mandarinele de coaja sau se desfac in feliute. Se presara deasupra zaharul si se lasa sa stea cel putin 2 ore, pana...
Dulceata de mandarineAceasta reteta de crap la cuptor este delicioasa si merge de minune pentru zilele de week-end, mai ales langa o mamaliguta...
Crap la cuptorSunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!
Pariziene cu gem de gutuiO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Comentarii