Se curata conopida de frunze, se spala, se desface buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un
Se curata conopida de frunze, se spala, se desface
buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un rand de
sunca taiata feliute si se acopera cu un strat de conopida.
Se bat ouale cu smantana si se toarna amestecul deasupra. Se lasa vasul 10-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii