Se curata conopida de frunze, se spala, se desface buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un
Se curata conopida de frunze, se spala, se desface
buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un rand de
sunca taiata feliute si se acopera cu un strat de conopida.
Se bat ouale cu smantana si se toarna amestecul deasupra. Se lasa vasul 10-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa...
Ceai cu lamaiePraful de curry se prajeste intr-o tigaie, apoi se amesteca cu unt topit, pana devine spumos, intr-un castronel. Se intinde...
Unt de currySarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperciun preparat delicios cu conopida
Quiche cu conopida, rosii cherry si cascavalDe cand am vazut la Gabi (multumesc mult, fata draga) aceasta placinta am pregatit-o de cateva ori si a intrat in topul...
Placinta cu foi de cartofi, sunca si branzaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii