Conopida la cuptor

Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 500 g carne macinata
  • 100 ml orez
  • 1 cub de supa de carne
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 albus de ou
  • sare
  • piper
  • unt sau ulei

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in bucati, si se fierbe in apa pana devine pe jumatat moale. Cand e gata se scoate din apa si se strecoara. Intr-o tava unsa cu unt se pun bucati de conopide, peste ele un strat de orez, peste asta un strat de carne. Stratificarea se continua pana sunt consumate ingredientele, dar in asa fel ca deasupra sa ajunga conopida. Albusul se bate spumos, se amesteca in el smantana si se toarna peste conopida. Se presara cu cascaval ras si in cuptorul fierbinte se frige pana devine rumena.
Alte retete mincare recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Prajitura cu visine, nuca si mascarpone
Bucataras.RO

Prajitura cu visine, nuca si mascarpone

Astazi va aduc o prajiturica aerata, cu putina ciocolata, bucati de nuca si visine de tara, acrisoare si aromate. Multumesc...

Prajitura cu visine, nuca si mascarpone
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci. citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!