Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in
Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in bucati, si se fierbe in apa pana devine pe jumatat moale. Cand e gata se scoate din apa si se strecoara. Intr-o tava unsa cu unt se pun bucati de conopide, peste ele un strat de orez, peste asta un strat de carne. Stratificarea se continua pana sunt consumate ingredientele, dar in asa fel ca deasupra sa ajunga conopida. Albusul se bate spumos, se amesteca in el smantana si se toarna peste conopida. Se presara cu cascaval ras si in cuptorul fierbinte se frige pana devine rumena.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseSunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarata
Comentarii