Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat. In acelas
Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.
In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.
Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.
Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.
Pofta buna!
Alte retete culinare pui se gasesc aici:
Retete cu piept de pui,
Reteta de pui, a la Jamie Oliver
Tocanita piept de pui
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porccoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseUn tort simplu, racoros de vara, inspirat de la talentata si frumoasa noastra Timeea. Familia si musafirii l-au...
Tot cu crema de lamaie, frisca si mure
Comentarii