Copanele de pui cu bere

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat. In acelas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copanele de pui sau carne de pui care va place
  • aripi sau piept
  • 2 caciulii de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 15-20 piñones
  • bacon taiat cubulete
  • 400gr.ciuperci champiniones proaspete
  • o cutie de bere
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.

In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.

Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.

Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.

Pofta buna!

Alte retete culinare pui se gasesc aici:

Retete cu piept de pui,

Reteta de pui, a la Jamie Oliver

Tocanita piept de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc