Cordon Bleu

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cordon Bleu

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza.

Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandviciuri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori.

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandvici mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.


Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Bon appetit! Sursa acestei retete este blogul truedelights

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori