Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pun
Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pune in fiecare buzunar cate o felii de sunca si una de cascaval. Se preseaza, apoi se trec felii de carne prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc la foc potrivit, in ulei incins, 5-6 minute, pe fiecare parte.
Se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii