Cordon bleu

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii groase de carne de vitel
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pune in fiecare buzunar cate o felii de sunca si una de cascaval. Se preseaza, apoi se trec felii de carne prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc la foc potrivit, in ulei incins, 5-6 minute, pe fiecare parte.


Se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Muschi de porc la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc