Ardeiul, busuiocul si rosia se spala si se usuca cu un prosop. Toate acestea se dau prin masina de tocat, nu inainte de a scoate semintele ardeiului.
Ardeiul, busuiocul si rosia se spala si se usuca cu un prosop. Toate acestea se dau prin masina de tocat, nu inainte de a scoate semintele ardeiului. Se adauga uleiul, sarea si piperul. Din aceasta compozitie se pun 2 linguri deoparte. Restul se amesteca cu un sfert din parmezanul ras. Fiecarei felii de carne i se face un buzunar cu un cutit bine ascutit, si, in acest buzunar vom pune amestecul de parmezan. Se prind cu scobitori.
Feliile de carne se sareaza pe ambele parti. Smantana se amesteca cu compozitia de ardei lasata deoparte, cu pesmetul, cu restul de parmezan si cu boiaua de ardei. Feliile de carne se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de ardei si parmezan. Cu mana se apasa usor pentru ca amestecul sa adere la carne.
In unt incins se frige feliile de carne, pe ambele parti .
Fiecare felie de carne se taie oblic, ca sa se observe umplutura, care este de culoare rosie. Se servesc cu diferite garnituri: de cartofi, orez, salate, dupa gustul fiecaruia. Sa nu uitam sa servim un vin sec.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii