Costita se taie in fasii perpendicular pe oase. Se spala ca sa se duca jos aschiile din oase si se usca prin stergere. Se sareaza dupa gust. Se pune i
Costita se taie in fasii perpendicular pe oase. Se spala ca sa se duca jos aschiile din oase si se usca prin stergere. Se sareaza dupa gust. Se pune intr-o tigaie si de dizolva cu un pic de apa. Ceapa tocata marunt se presara peste. In functie de cat de unsa este carnea, se mai adauga si ulei. Se pune capac deasupra, si se caleste carnea. Daca intra usor furculita in ea, inseamna ca este gata. Se ia capacul, se arunca apa de pe ea si se lasa sa se strecoare. Se frige in ulei fierbinte, dar nu se pune mult fiindca lasa propria unsoare. Ambele parti se frig rumene si se scot.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii