Costita fripta in bere

Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de costita
  • 50 g de unt
  • 300 ml de bere
  • 2-3 cuisoare
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste putin pe ambele parti. Se toarna peste el berea. In general berea accentueaza aromele carnurilor si le face mai fragede. Se presara pe ea putina coaja de lamaie si cuisoare. Sub capac se caleste pana devine pe jumatate moale. Se ia capacul si se frige in propria unsoare pana devine rumena.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Piept pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori