Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste
Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste putin pe ambele parti. Se toarna peste el berea. In general berea accentueaza aromele carnurilor si le face mai fragede. Se presara pe ea putina coaja de lamaie si cuisoare. Sub capac se caleste pana devine pe jumatate moale. Se ia capacul si se frige in propria unsoare pana devine rumena.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii