Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste
Carnea se taie jos perpendicular de pe oase si se spala. Se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Untul se topeste, se adauga carnea si se prajeste putin pe ambele parti. Se toarna peste el berea. In general berea accentueaza aromele carnurilor si le face mai fragede. Se presara pe ea putina coaja de lamaie si cuisoare. Sub capac se caleste pana devine pe jumatate moale. Se ia capacul si se frige in propria unsoare pana devine rumena.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept pui cu ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii