Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem c
Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem chiflele si le stoarcem. Adaugam ouale, piperul macinat si frunzele de patrunjel. Framantam bine. Calim ceapa in putina untura, adaugam ficatul si prajim, apoi adaugam carnea afumata si presaram cu boia. Amestecam cele doua umpluturi si umplem costita cu ea. Apasam putin, astfel incat umplutura sa se distribuie uniform. Coasem deschizatura. Topim untura si prajim costita in ea pe ambele parti. O punem intr-o tava si cu putina apa o punem la cuptor. Dupa ce apa s-a evaporat, lasam carnea inca putin la cuptor.
La servire feliem carnea.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii