Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte.
Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul in care am prajit carnea se amesteca faina, usturoiul zdrobit, pasta de rosii si adaugand putina apa, se da in clocot. Carnea pe care am scos-o se aseaza intr-un vas Jena, deasupra se aseaza feliile taiate subtiri de slanina afumata, apoi varza murata, peste care turnam sosul de rosii pe care l-am dat in clocot.
Alte fripturi recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii