Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la mac
Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la macerat aproximativ 40 de minute, timp in care se incinge gratarul. Separat, se curata dovleceii, ardeii, merele si se lasa sa se scurga in sita. Porumbul se condimenteaza cu sare si se pune pe gratarul incins sa se rumeneasca. Se iau costitele din sucul de condimente si se aseaza pe gratar impreuna cu legumele si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine costitele, se iau de pe gratar si se acopera cu legumele coapte.
Se servesc calde, cu legume si salata verde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelBaghrir sunt clatite arabe,de ce spun arabe ptr ca multi spun ca sunt marocane,altii algeriene,de unde provin sigur nu...
Baghrir,clatite 1000 de gauri
Comentarii