Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la mac
Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la macerat aproximativ 40 de minute, timp in care se incinge gratarul. Separat, se curata dovleceii, ardeii, merele si se lasa sa se scurga in sita. Porumbul se condimenteaza cu sare si se pune pe gratarul incins sa se rumeneasca. Se iau costitele din sucul de condimente si se aseaza pe gratar impreuna cu legumele si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine costitele, se iau de pe gratar si se acopera cu legumele coapte.
Se servesc calde, cu legume si salata verde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii