Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la mac
Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la macerat aproximativ 40 de minute, timp in care se incinge gratarul. Separat, se curata dovleceii, ardeii, merele si se lasa sa se scurga in sita. Porumbul se condimenteaza cu sare si se pune pe gratarul incins sa se rumeneasca. Se iau costitele din sucul de condimente si se aseaza pe gratar impreuna cu legumele si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine costitele, se iau de pe gratar si se acopera cu legumele coapte.
Se servesc calde, cu legume si salata verde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii