Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la mac
Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la macerat aproximativ 40 de minute, timp in care se incinge gratarul. Separat, se curata dovleceii, ardeii, merele si se lasa sa se scurga in sita. Porumbul se condimenteaza cu sare si se pune pe gratarul incins sa se rumeneasca. Se iau costitele din sucul de condimente si se aseaza pe gratar impreuna cu legumele si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine costitele, se iau de pe gratar si se acopera cu legumele coapte.
Se servesc calde, cu legume si salata verde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarInspirat de la Alina_8 sau raphsody cum o mai cunosc unii dintre noi...o combinatie perfecta. Multumesc!!>:D
Musuroi de cartita cu capsuni si zmeuraDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii