Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin rosu, supa si boabe de ienupar.
Ceapa, usturoiul si legumele, se curata si se toaca marunt. Se condimenteaza costitele si se prajesc in 2 linguri de ulei, dupa care se scot. In grasimea ramasa se calesc legumele, se adauga bulionul si se stinge totul cu 100 ml vin rosu. Dupa ce a fiert totul, se pune carnea in vas, se toarna 200 ml supa si se adauga mirodeniile. Se pune vasul in cuptor si se lasa la inabusit 90 de minute. Se intoarca carnea de mai multe ori si se toarna 100 ml vin si 200 ml supa.
Costitele se servesc calde, impreuna cu sosul si legumele inabusite.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Sarmale de post
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii