Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin rosu, supa si boabe de ienupar.
Ceapa, usturoiul si legumele, se curata si se toaca marunt. Se condimenteaza costitele si se prajesc in 2 linguri de ulei, dupa care se scot. In grasimea ramasa se calesc legumele, se adauga bulionul si se stinge totul cu 100 ml vin rosu. Dupa ce a fiert totul, se pune carnea in vas, se toarna 200 ml supa si se adauga mirodeniile. Se pune vasul in cuptor si se lasa la inabusit 90 de minute. Se intoarca carnea de mai multe ori si se toarna 100 ml vin si 200 ml supa.
Costitele se servesc calde, impreuna cu sosul si legumele inabusite.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Sarmale de post
Ciorba radauteana
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii