Costite umplute servite cu ghiveci de legume

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 gr costita de porc
  • 100 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de boia
  • chimen
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc de vinete
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 2 cartofi fierti
  • 50 gr slanina afumata
  • 150 ml vin alb

Mod de preparare

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in putin ulei, se condimenteaza dupa gust cu usturoi zdrobit. Se toarna peste ele vin alb si se lasa la fiert cateva minute. Se pregateste ghiveciul de legume in felul urmator: se curata vinetele, rosiile, ceapa, cartofii fierti, ardeii, si se tai bucatele impreuna cu slanina afumata. Se caleste slanina cu ceapa iar apoi se adauga si restul legumelor. Se adauga un pic de vin alb la ghiveci si se lasa sa fiarba.
Alte retete recomandate:

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc