Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in puti
Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in putin ulei, se condimenteaza dupa gust cu usturoi zdrobit. Se toarna peste ele vin alb si se lasa la fiert cateva minute. Se pregateste ghiveciul de legume in felul urmator: se curata vinetele, rosiile, ceapa, cartofii fierti, ardeii, si se tai bucatele impreuna cu slanina afumata. Se caleste slanina cu ceapa iar apoi se adauga si restul legumelor. Se adauga un pic de vin alb la ghiveci si se lasa sa fiarba.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii