Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de berbec cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete, slanina, uei, ceapa, ciuperci, vin rosu, cimbru.
Cotlet de berbec cu ciuperci este o reteta grozava pe care merita sa o incercati oride cate ori aveti ocazia. Slanina si ceapa se pun la prajit in ulei. Apoi se prajesc cotletele. Dupa ce s-au rumenit, se pun la cuptor, se adauga slanina, ceapa si o lingura de faina. Se amesteca si se adauga vinul rosu. Se pun si un pahar de apa fierbinte, sare, piper, 2-3 foi de dafin, cimbru, patrunjel verde tocat si ciupercile spalate si taiate felii. Vasul se lasa la cuptor o ora si jumatate.
Cotletul de berbec cu ciuperci se serveste imediat. Puteti servi cu orez sau paste.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii