Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa rece, se taie si se inabusa in doua lin
Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa rece, se taie si se inabusa in doua linguri de unt incins. Nu se adauga apa, fiindca isi vor lasa ciupercile zeama. Apoi, se topeste untul ramas si se toarna intr-o tava, in care se pun cotletele, curatate si spalate bine (eventual, daca sunt mai groase, batute cu ciocanul pentru snitele), acoperite cu felii de rosii si ciuperci. Se presara cu sare, piper si cimbru, apoi se da la cuptor, lasandu-se pana se patrund bine cotletele.
La servire, se presara deasupra patrunjel tocat marunt.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept de pui la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii