Cotlet de porc

Se spala carnea si se taie cubulete potrivite. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si tai cubulete mici. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g cotlet
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura boia dulce

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie cubulete potrivite. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si tai cubulete mici.

Se pune ulei la incins si se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia si carnea. Se pune inapoi pe foc si se toarna 100 ml apa. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, se adauga ardeiul si rosia taiate si se mai fierbe aprox. 1 ora.

Daca se evapora zeama, se mai poate turna putina apa. Nu foarte multa, doar cat sa impiedice carnea sa se arda. Sosul trebuie sa fie dens.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci