Cotlet de porc cu bere, la cuptor este o friptura savuroasa, cu un gust excelent si care poate fi servita cu succes chiar si la mesele festive.
Am pus carnea in tava doar unsa cu putin ulei, cu partea grasa in jos, am pus alaturi cartofi, masline, rosii, putin rozmarin.
Intr-o sticla am pus: suc de rosii, bere, pasta de ardei kapia, sare, iutica si piper.
Am pus folie si am sucit carnea de pe o parte pe alta. Dar numai din cand in cand. Cand parea sa se dea batuta, am pus si usturoi felii si am mai lasat-o.
Cand mirosea de scoteau toti strigate de lupta, am scos din sos rosiile, nitica zeama si usturoiul si am amestecat totul cu putina supa de vita (asta nu e musai sa faceti).
Am pus la loc peste carne si am pus si niste paste in sos, care vrea fusilli, treaba lui, care cartof, idem. Am intors carnea cu partea grasa in sus, am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.
Am servit cotletul de porc cu bere, la cuptor cu ardei copti.
Reteta de cotlet de porc cu bere, la cuptor a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii