Cotlet de porc cu bere, la cuptor este o friptura savuroasa, cu un gust excelent si care poate fi servita cu succes chiar si la mesele festive.
Am pus carnea in tava doar unsa cu putin ulei, cu partea grasa in jos, am pus alaturi cartofi, masline, rosii, putin rozmarin.
Intr-o sticla am pus: suc de rosii, bere, pasta de ardei kapia, sare, iutica si piper.
Am pus folie si am sucit carnea de pe o parte pe alta. Dar numai din cand in cand. Cand parea sa se dea batuta, am pus si usturoi felii si am mai lasat-o.
Cand mirosea de scoteau toti strigate de lupta, am scos din sos rosiile, nitica zeama si usturoiul si am amestecat totul cu putina supa de vita (asta nu e musai sa faceti).
Am pus la loc peste carne si am pus si niste paste in sos, care vrea fusilli, treaba lui, care cartof, idem. Am intors carnea cu partea grasa in sus, am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.
Am servit cotletul de porc cu bere, la cuptor cu ardei copti.
Reteta de cotlet de porc cu bere, la cuptor a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii