Cotlet de porc cu bere, la cuptor este o friptura savuroasa, cu un gust excelent si care poate fi servita cu succes chiar si la mesele festive.
Am pus carnea in tava doar unsa cu putin ulei, cu partea grasa in jos, am pus alaturi cartofi, masline, rosii, putin rozmarin.
Intr-o sticla am pus: suc de rosii, bere, pasta de ardei kapia, sare, iutica si piper.
Am pus folie si am sucit carnea de pe o parte pe alta. Dar numai din cand in cand. Cand parea sa se dea batuta, am pus si usturoi felii si am mai lasat-o.
Cand mirosea de scoteau toti strigate de lupta, am scos din sos rosiile, nitica zeama si usturoiul si am amestecat totul cu putina supa de vita (asta nu e musai sa faceti).
Am pus la loc peste carne si am pus si niste paste in sos, care vrea fusilli, treaba lui, care cartof, idem. Am intors carnea cu partea grasa in sus, am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.
Am servit cotletul de porc cu bere, la cuptor cu ardei copti.
Reteta de cotlet de porc cu bere, la cuptor a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii