Cotlet de porc cu broccoli

Se spala carnea si se sareaza. Se pune uleiul la incins si se rumenesc bine cotletele, pe ambele fete. Broccoli se spala si se separa in buchetele, ta

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 600 g broccoli
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • o cana de supa de oase
  • tarhon
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se sareaza. Se pune uleiul la incins si se rumenesc bine cotletele, pe ambele fete. Broccoli se spala si se separa in buchetele, taindu-se si tulpinile in felii. Ardeiul iute se spala si se taie marunt, indepartand cu grija semintele. Usturoiul se curata si se taie in jumatati, pe lungime. Cand cotletele sunt gata, se scot pe o farfurie si se tin la cald. In uleiul ramas, se calesc usturoiul si ardeiul iute timp de cinci minute, amestecand continuu. Se adauga broccoli si se mai lasa pe foc timp de zece minute.

Cotletele se asaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se adauga broccoli, se toarna zeama de oase, se presara cu sare, piper si tarhon si se dau pentru o jumatate de ora la cuptor.
Alte retete mincare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori