Cotlet de porc cu carnati

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • carnati afumati - 200 g
  • cremwurst - 100 g
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • ceapa - 250 g
  • rosii conserva - 250 g
  • pasta de tomate - 15 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm. Cremwurst-ii se taie in 5 bucati de lungime egala si se cresteaza la ambele capete. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de cotlet se inabusa in untura sau ulei cu 25 ml apa. Se scot cotletele intr-un vas separat si in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa, adaugand cca 125 ml apa fiarta. Dupa ce ceapa s-a inabusit, se adauga cotletele si se fierb impreuna cca 20 minute. Apoi, se adauga carnati, cremwurst, pasta de tomate, sare si se continua fierberea inca 8 minute.

Cotletul de porc cu carnati se serveste cald, fiecare cotlet cu cremwurst, carnati si rosii deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori