Cotlet de porc cu carnati

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • carnati afumati - 200 g
  • cremwurst - 100 g
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • ceapa - 250 g
  • rosii conserva - 250 g
  • pasta de tomate - 15 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm. Cremwurst-ii se taie in 5 bucati de lungime egala si se cresteaza la ambele capete. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de cotlet se inabusa in untura sau ulei cu 25 ml apa. Se scot cotletele intr-un vas separat si in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa, adaugand cca 125 ml apa fiarta. Dupa ce ceapa s-a inabusit, se adauga cotletele si se fierb impreuna cca 20 minute. Apoi, se adauga carnati, cremwurst, pasta de tomate, sare si se continua fierberea inca 8 minute.

Cotletul de porc cu carnati se serveste cald, fiecare cotlet cu cremwurst, carnati si rosii deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!

Prajitura pufoasa cu branza
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
Rulada de porc cu sos picant de prune

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Cele mai apreciate rețete
Conserva de peste cu legume pentru iarna
1
Conserve de iarna

Conserva de peste cu legume pentru iarna

Ador pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.

Conserva de peste cu legume pentru iarna
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
2
Torturi

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Prajitura Raffaello
3
Prajituri

Prajitura Raffaello

Prajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...

Prajitura Raffaello
Magiun de prune bistritene
4
Dulceata

Magiun de prune bistritene

Magiunul este absolut delicios, cu textura lui densa si bogata poate fi consumat ca atare sau in diferite deserturi. Aceasta...

Magiun de prune bistritene
Salata de ciuperci, hulughite
5
Aperitive cu ciuperci

Salata de ciuperci, hulughite

O reteta usor de pregatit si este dietetica.

Salata de ciuperci, hulughite
Parteneri
Chiftele cu merluciu si sos tartar
Bucataras.RO

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Pentru ca nu prea imi place pestele preparat oricum,l-am gatit astfel.

Chiftele cu merluciu si sos tartar
Strudel cu mere
Gustos.RO

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba Ardeleneasca de Porc
ReteteCulinare.RO

Ciorba Ardeleneasca de Porc

Ciorba Ardeleneasca de Porc