Cotlet de porc cu carnati

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 600 g
  • carnati afumati - 200 g
  • cremwurst - 100 g
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • ceapa - 250 g
  • rosii conserva - 250 g
  • pasta de tomate - 15 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati lungi de cca 3 cm. Cremwurst-ii se taie in 5 bucati de lungime egala si se cresteaza la ambele capete. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de cotlet se inabusa in untura sau ulei cu 25 ml apa. Se scot cotletele intr-un vas separat si in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa, adaugand cca 125 ml apa fiarta. Dupa ce ceapa s-a inabusit, se adauga cotletele si se fierb impreuna cca 20 minute. Apoi, se adauga carnati, cremwurst, pasta de tomate, sare si se continua fierberea inca 8 minute.

Cotletul de porc cu carnati se serveste cald, fiecare cotlet cu cremwurst, carnati si rosii deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc