Aveti nevoie de cotlet de porc, vin alb, ulei, condimente, cartofi, usturoi si verdeata pentru aceasta reteta.
Cotletul de porc cu cartofi este delicios. Pentru prepararea aceste retete cu carne de porc se pune cotletul la fiert in apa cu sare. Dupa ce a scazut apa, se adauga vinul, uleiul, condimentele, foile de dafin, si se mai lasa 30 de minute pe foc. Se pune apoi intr-un vas, se stropeste cu sosul de vin si se adauga usturoiul macinat si cimbru verde. Se introduce in cuptor si se lasa la rumenit. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Se scot, se curata si se pun intregi in vasul cu cotlet, dupa care se mai lasa in cuptor 20 de minute, la rumenit.
Cotletul de porc cu cartofi se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii