Aveti nevoie de cotlet de porc, vin alb, ulei, condimente, cartofi, usturoi si verdeata pentru aceasta reteta.
Cotletul de porc cu cartofi este delicios. Pentru prepararea aceste retete cu carne de porc se pune cotletul la fiert in apa cu sare. Dupa ce a scazut apa, se adauga vinul, uleiul, condimentele, foile de dafin, si se mai lasa 30 de minute pe foc. Se pune apoi intr-un vas, se stropeste cu sosul de vin si se adauga usturoiul macinat si cimbru verde. Se introduce in cuptor si se lasa la rumenit. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Se scot, se curata si se pun intregi in vasul cu cotlet, dupa care se mai lasa in cuptor 20 de minute, la rumenit.
Cotletul de porc cu cartofi se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii