Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor.
Pentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor pe care in prealabil am uns-o cu ulei.
Pe fiecare bucata se pune maioneza si se intinde.
Ceapa se taie pestisori si se aseaza frumos peste carne.
Radem deasupra cascavalul. (pe razatoarea mare)
Se da la cuptor 30-40 de minute, in functie de cuptor. Este gata cand s-a format o crusta rumenie deasupra.
Cotletul de porc cu ceapa, maioneza si cascaval se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi, orez, muraturi, ce vreti...
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii