• unge bine cotletul cu ulei, sare si piper
• pune-l apoi in caserola de marinare rapida FoodSaver
• toaca salvia, rozmarinul, usturoiul si cimbrul si pune-l si pe acesta peste
• adauga vinul si fresh-ul de lime
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune apoi cotletul cu zeama in care s-a marinat, intr-o tava de cuptor
• asezoneaza din nou cu sare si piper si adauga si apa
• acopera cu o folie de copt, apoi cu o folie de aluminiu
• pune in cuptorul incins in prealabil la 150-160⁰C
• daca lichidul scade foarte repede, coboara temperatura si completeaza cu apa
• verifica din cand in cand, intrucat timpul poate sa difere in functie de performanta cuptorului
• infige un termometru in interior, iar daca acesta arata 71⁰C, inseamna ca este gata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii