Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de cotlet se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 75 ml apa. Separat, ceapa si patrunjelul radacina se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 75 ml apa, se adauga 50 g faina dizolvata in 50 ml apa rece, boia de ardei, pasta de tomate, sare, chimen si cca 500 ml apa. Se fierb 5 minute. Se adauga cotletele si se continua fierberea in vas acoperit pina ce cotletele sunt fierte. Spre sfarsit, se adauga vin. Din restul de faina (250 g), 2 oua, 50 ml apa, sare si se framanta o coca de taitei, care se intinde in foaie cu grosime de 1cm. Se taie patrate mici, care se fierb in apa cu sare, apoi se racesc cu apa rece.
Cotletul de porc cu pasta de tomate si vin alb se serveste cald, cu garnitura de taitei si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii