Bate usor feliile de cotlet, unge o felie cu putin mustar si aseaza o alta felie peste. Gaureste cu un cutit ascutit fiecare margine si introdu fasia
Bate usor feliile de cotlet, unge o felie cu putin mustar si aseaza o alta felie peste. Gaureste cu un cutit ascutit fiecare margine si introdu fasia de slanina. Asezoneaza cu sare si piper, dupa care da-le prin faina. Unge o tava cu ulei si aseaza cele 4 perechi de carne. Acopera tava pentru 20 de minute, dupa care prajeste-le in timp ce le ungi cu grasimea acumulata.
Alte retete recomandate:
Tocanita de ciuperci
Tocanita de vita cu cartofi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii