Bate usor feliile de cotlet, unge o felie cu putin mustar si aseaza o alta felie peste. Gaureste cu un cutit ascutit fiecare margine si introdu fasia
Bate usor feliile de cotlet, unge o felie cu putin mustar si aseaza o alta felie peste. Gaureste cu un cutit ascutit fiecare margine si introdu fasia de slanina. Asezoneaza cu sare si piper, dupa care da-le prin faina. Unge o tava cu ulei si aseaza cele 4 perechi de carne. Acopera tava pentru 20 de minute, dupa care prajeste-le in timp ce le ungi cu grasimea acumulata.
Alte retete recomandate:
Tocanita de ciuperci
Tocanita de vita cu cartofi
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macFructul toamnei preparat pentru deserturi delicioase!
Serbet din smochineBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii