1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se curata si se taie rotocoale. 3.Carnea se spal
1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri.
2.Ceapa se curata si se taie rotocoale.
3.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie , apoi se condimenteaza cu condimentele pentru carne de porc.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul, se lasa sa se infierbante si se rumenesc cotletele pe ambele parti, cate 2 min. pe fiecare parte, apoi se scot , iar in uleiul ramas se caleste ceapa.Se toarna apa si mazarea dulce si se lasa sa fiarba 2 min.Faina sau amidonul dse amesteca cu putina apa rece si se adauga in tigaie, se amesteca bine si se mai fierbe 2 minute, amestecand mereu.Adaugam piersicile si carnea si fierbem 2 minute.
Preparatul se serveste cu cartofi fripti taiati in patru sau orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii