Cotlet de porc cu sos de piersici

1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se curata si se taie rotocoale. 3.Carnea se spal

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie compot de piersici(425ml.).2 cepe
  • 1/4 l.apa
  • 4 cotlete a 150g.fiecare
  • condimente pentru carne de porc
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri mazare dulce din conserva
  • 2 linguri rase de faina sau amidon alimentar

Mod de preparare

1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri.

2.Ceapa se curata si se taie rotocoale.

3.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie , apoi se condimenteaza cu condimentele pentru carne de porc.

4.Intr-o tigaie se pune uleiul, se lasa sa se infierbante si se rumenesc cotletele pe ambele parti, cate 2 min. pe fiecare parte, apoi se scot , iar in uleiul ramas se caleste ceapa.Se toarna apa si mazarea dulce si se lasa sa fiarba 2 min.Faina sau amidonul dse amesteca cu putina apa rece si se adauga in tigaie, se amesteca bine si se mai fierbe 2 minute, amestecand mereu.Adaugam piersicile si carnea si fierbem 2 minute.
Preparatul se serveste cu cartofi fripti taiati in patru sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori