Pentru cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se scot intr-un vas separat.
Pentru cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se scot intr-un vas separat. Faina dizolvata in 50 ml apa rece se adauga in 50 g untura sau ulei, se completeaza cu cantitatea necesara de apa si se fierb 10 minute. Sosul format se strecoara peste cotlete. Se adauga sare, piper si se fierb 20 minute. Cu 10 minute inainte de sfarsitul fierberii se adauga sunca si se fierb impreuna 10-15 minute. Din cartofi, lapte, unt, sare si se prepara piureul.
Cotletul de porc cu sunca si piure de cartofi se serveste cald, cu garnitura de piure de cartofi, rondele de ou si patrunjel verde deasupra.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii