Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie rotocoale si se pune peste carne. Adaug
Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie rotocoale si se pune peste carne. Adaugam supa si vinul si presaram cu frunzulite de rozmarin. Se acopera tigaia cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit si se frig cotletele la 200 grade C pana se patrunde carnea. Se ia folia, se scot cotletele, se pun intr-o alta tava unsa si se lasa sa se rumeneasca 8-10 minute. Se prepara garnitura: varza rosie se taie marunt si se sareaza. Zaharul se caramelizeaza in ulei si apoi adaugam varza scursa. Se caleste, se adauga piperul si, inainte de a fi gata, se pune sampania.
Pe un platou se aseaza cotletele, iar alaturi se pune varza rosie. Putem sa servim si cartofi pai cu aceste cotlete. Sa nu uitam vinul rosu care trebuie sa acompanieze acest preparat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcO plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii