Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie rotocoale si se pune peste carne. Adaug
Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie rotocoale si se pune peste carne. Adaugam supa si vinul si presaram cu frunzulite de rozmarin. Se acopera tigaia cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit si se frig cotletele la 200 grade C pana se patrunde carnea. Se ia folia, se scot cotletele, se pun intr-o alta tava unsa si se lasa sa se rumeneasca 8-10 minute. Se prepara garnitura: varza rosie se taie marunt si se sareaza. Zaharul se caramelizeaza in ulei si apoi adaugam varza scursa. Se caleste, se adauga piperul si, inainte de a fi gata, se pune sampania.
Pe un platou se aseaza cotletele, iar alaturi se pune varza rosie. Putem sa servim si cartofi pai cu aceste cotlete. Sa nu uitam vinul rosu care trebuie sa acompanieze acest preparat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii